Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/httpd/www/mapi.hu/html/mapi40/wp-content/themes/Divi-Child/functions.php on line 73

Warning: tempnam(): open_basedir restriction in effect. File(/tmp) is not within the allowed path(s): (/home/httpd/www/mapi.hu/html) in /home/httpd/www/mapi.hu/html/mapi40/wp-content/themes/Divi-Child/functions.php on line 91

Warning: fopen(): Filename cannot be empty in /home/httpd/www/mapi.hu/html/mapi40/wp-content/themes/Divi-Child/functions.php on line 92

Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, bool given in /home/httpd/www/mapi.hu/html/mapi40/wp-content/themes/Divi-Child/functions.php on line 93
MAPI 4.0 program | Ipar 4.0 vállalkozásfejlesztési program
Ipar 4.0 program | MAPI 4.0 vállalkozásfejlesztési tanácsadás
1. IPAR 4.0 GYORS DIAGNOSZTIKA

A felmérés iparágtól függetlenül jól használható képet ad az IPAR 4.0 érettségi szintről, kis-, közepes és nagyvállalatok számára egyaránt. A gyorsteszt kitöltését cégvezetőnek, tulajdonosnak vagy a vállalat folyamatait és működését jól ismerő kollégáknak ajánljuk.

2. IPAR 4.0 SZEMLÉLETFORMÁLÓ KÉPZÉS

A képzés betekintést nyújt a negyedik ipari forradalom területeibe. A képzésben résztvevők az egymástól elszigetelten használt fogalmakat/megoldásokat rendszerbe foglalva sajátíthatják el gyakorlati példákon, esettanulmányokon keresztül. A képzés holisztikus szemléletet ad a résztvevőnek bármilyen területen történő IPAR 4.0 fejlesztéshez.

3. IPAR 4.0 ANALÍZIS

Az IPAR 4.0 nem cél, hanem eszköz. Eszköz, mellyel vállalkozása az élesedő versenyben egy lépéssel előrébb jár a versenytársai előtt. Mint minden mélyre ható, drasztikus változást, úgy az IPAR 4.0-t is az alapoknál kell kezdeni. Ahhoz, hogy vállalkozása megtegye az első lépéseket az IPAR 4.0 fejlesztések irányába, szükséges egy átfogó szervezeti analízis, melynek eredményeképpen olyan útmutatást, roadmap-et adunk az Ön kezébe, mely gyökeresen meghatározza vállalkozása stratégiáját a jövőre nézve. Az analízis során a szervezet egészére kiterjedő felméréseket végzünk.

4. IPAR 4.0 ÉRETTSÉG FELMÉRÉS

Hat dimenziót vizsgáló, saját fejlesztésű felmérésünk választ ad arra, hogy cége jelenleg milyen érettségi szinten áll és mekkora fejlődési potenciált rejt magában az IPAR 4.0 szemszögéből.

 • DIGITÁLIS KOMPETENCIA FELMÉRÉS
  Az egész szervezetre kiterjedő felmérésünk vizsgálja munkatársai digitális érettségét, illetve, hogy munkatársai mennyire felk.szültek és nyitottak az új IPAR 4.0 megoldások integrálására és használatára.
 • SZERVEZETI ÁLLAPOT FELMÉRÉS
  A szervezet felépítése, -kultúrája, -egységeinek működése és együttműködése alapvetően meghatározzák IPAR 4.0 stratégiájának sikerességét. Átfogó felmérésünk során nem csak a jelenlegi szervezeti állapotot tükrözzük vissza, de iránymutatást adunk ahhoz, hogy rugalmas, nyitott és agilis szervezetté váljon, melyek elengedhetetlen tartópillérei az IPAR 4.0 transzformációnak.
 • VEZETŐI ÉS PRM KOMPETENCIA FELMÉRÉS
  Az IPAR 4.0 fejlesztések bevezetése során kulcsfontosságú mind a vezetői mind a projektmenedzseri kompetenciák megléte és fejlesztése szervezeten belül. Vezetői és kompetenciafelmérésünk azt a célt szolgálja, hogy megtaláljuk azokat a kulcsembereket, akik cégen belül az IPAR 4.0 projektet képesek megvalósítani.
 • TRANSZFORMÁCIÓS STRATÉGIA ALKOTÁS
  Az átfogó felméréseken túl, strukturált vezetői interjúk és tematikus műhelymunkák szervezésével tesszük teljessé a programot, mely során IPAR 4.0 fejlesztő teamet állítunk fel és indulunk el közösen a fejlesztések irányába
5. IPAR 4.0 ROADMAP
Átfogó szervezeti analízisünk eredménye a roadmap, amely a valóban fontos és reálisan elérhető célok lefektetése révén alapvetően meghatározza vállalkozása IPAR 4.0 stratégiáját a jövőre nézve.
 
6. PÁLYÁRA ÁLLÍTÁS

Az analízis lefolytatását követően az IPAR 4.0 transzformáció szervezetet érintő feladataiban is aktív tanácsadói támogatást biztosítunk, legyen szó vezetői vagy munkatársi kompetenciafejlesztésről, szervezetfejlesztési szolgáltatásokról, technológiai tanácsadásról vagy változásmenedzsmentről.